«Jakten på kjærligheten»:

«Jakten»-Thomas dater igjen: – Hyggelig

Bøndene fra «Jakten på kjærligheten» gir en oppdatering etter sesongens datingeventyr.

I helgen fant både kjente og ukjente veien til semifinalen av «Skal vi danse», deriblant årets fire «Jakten»-bønder, Sigrid Tolsby (30), Erlend Christoffersen (40), Thomas Steen (47) og Martin Amundrød (36).

Da TV 2 møtte firkløveret etter endt sending, var de tydelige på at de alle gjerne skulle ha vært på parketten selv.

– Jeg har et veldig stivt hofteparti, men jeg kunne ha tenkt meg å løsne litt opp i det. Jakten på «Skal vi danse», sier Erlend blidt.

– Neste år er det sesong 20 av «Skal vi danse», og vi har bevist at vi er gode på sesong 20, så jeg hadde gjerne blitt med på dette. For dette var skikkelig show, lyder det fra Thomas.

PÅ DATERN: Årets «Jakten»-bønder gir en oppdatering om hvordan det går med kjærlighetslivet nå. Blant annet avslører Thomas Steen (t.v.) at han dater i skrivende stund. Foto: Odd Arne Hartvigsen / TV 2
PÅ DATERN: Årets «Jakten»-bønder gir en oppdatering om hvordan det går med kjærlighetslivet nå. Blant annet avslører Thomas Steen (t.v.) at han dater i skrivende stund. Foto: Odd Arne Hartvigsen / TV 2

– Datingkalenderen er booket

Til TV 2 kom gjengen også med en oppdatering rundt kjærlighets- og datinglivet etter høstens datingeventyr.

For Thomas ble det ikke søt musikk mellom ham og frieren Christoffer Thorsheim (40), men han har ikke gitt opp håpet om å finne den rette i ettertid.

– Det er mange spennende nye som har dukket opp – hvis det er lov å si. Datingkalenderen er i hvert fall booket. Det er litt tidlig å si noe mer. Det er flere, men jeg må spre det litt ut og teste det litt. Det er hyggelig, så får vi se, røper han med et lurt smil.

– Hoppet rett til køys!

Får frierbrev

Erlend og Martin ble heller ikke truffet av Amors piler under innspillingen i sommer. I disse dager er det fremdeles stille på datingfronten. Likevel har det dumpet flere frierbrev ned i innboksen til de to bøndene.

– Det kommer stadig vekk noe. Det er jo hyggelig, sier Erlend.

– Noe er spennende, og noe er ikke fullt så spennende. Men det er hyggelig uansett, deler Martin, og legger til at han er åpen for en date.

Mens de øvrige bøndene fremdeles leter etter sin bedre halvdel, smiler kjærligheten for Sigrid, som er i et forhold med frieren Ben Ismael Frogner (30).

– Det går veldig fint. Jeg bor hos han nå som jeg er i Oslo, sier hun og smiler.

Amper stemning hos «Jakten»-bonden: – Håper det blir hyggeligere neste gang

Se årets jubileumssesong av «Jakten på kjærligheten»TV 2 Play.